Творчий звіт психолога

Стало вже доброю традицією в рамках атестації спеціалістів психологічної служби проводити на базі навчально-методичного центру психологічної служби творчі звіти спеціалістів служби, які атестуються на встановлення чи підтвердження вищої категорії. 27 лютого 2015 року свій досвід презентувала практичний психолог Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей Дурицька Єлизавета Семенівна. Тема досвіду – «Психологічний супровід адаптації новоприбулих учнів до умов навчання в закладі нового типу».

Присутні, а це практичні психологи шкіл-інтернатів області, методисти центру, ознайомилися зі змістом роботи психолога на тих чи інших етапах адаптації новоприбулих дітей до умов навчання в обласній гімназії-інтернаті для талановитих та творчо обдарованих дітей, зі шляхами формування в учнів упевненості в успіху, відчуття власної значущості і захищеності, оволодіння способами регуляції, навчання методам саморегуляції поведінки тощо.

Жваве обговорення викликав досвід роботи «Салону психологічних капелюхів», який дає можливість розвивати в учнів творче, критичне мислення, знаходити конструктивні способи вирішення проблемних ситуацій.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO