ВІДБУЛАСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ

golovna19 листопада 2020 року у м. Київ відбулася конференція з міжнародною участю з теми «Впровадження комплексної сексуальної освіти і принципів гендерної рівності: перспективи в Україні 21-го століття».

З привітальним словом до учасників звернулися Хайме НАДАЛЬ, Представник Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні – UNFPA,  Катерина ЛЕВЧЕНКО Урядова уповноважена з питань гендерної політики, Людмила ДЕНІСОВА Уповноважена Верховної Ради України з прав людини.

У роботі конференції взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, Українського інституту розвитку освіти, Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України, громадських організацій, науковці, фахівці та експерти з питань сексуальної освіти молоді та гендерної рівності.

Конференція проходила у форматі дискусійних панелей. У рамках роботи однієї з них, зокрема, «Комплексна сексуальна освіта: вимоги сьогодення», Лариса КОНДРАТЕНКО, методист навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, в режимі онлайн висвітлила питання «Сексуальна культура та ціннісні орієнтації сучасних українських підлітків».

Учасники мали змогу ознайомитися з досвідом упровадження сексуальної освіти молоді в закладах освіти Фінляндії та Канади.

За результатами конференції створено міжвідомчу робочу групу з питань комплексної сексуальної освіти, в обов’язки якої покладено розробку оптимальної стратегії впровадження комплексної сексуальної освіти і гендерної компетенції молоді в Україні. До складу групи увійшла і Лариса КОНДРАТЕНКО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO