Вітаємо з нагородою

IMG 6147c46693c105e0aaf151df78f6e614 V1 жовтня 2020 року голова Сумської обласної ради Володимир Токар нагородив Почесною відзнакою «За Заслуги Перед Сумщиною» ІІІ ступеня ректора Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, доктора історичних наук, доцента Юрія Нікітіна.

Завдяки умілому та результативному керівництву Юрія Нікітіна Сумський ОІППО має високі досягнення, що визнані не лише на загальноукраїнському, а й на міжнародному рівні.

Інститут уперше відзначено міжнародною нагородою рейтингового виставкового конкурсу Гран-Прі «Лідер післядипломної освіти» за підсумками Десятої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2019» та Восьмої міжнародної виставки освіти за кордоном «WorldEdu».

Також за результатами Міжнародного рейтингу Webometrics КЗ СОІППО увійшов до ста кращих закладів вищої освіти України, посівши 47 позицію. У рамках розширення надання якісних освітніх послуг Інститут співпрацює з депутатським корпусом обласної ради, громадськими організаціями та установами Сумської області та України.

Інститут є лідером в надані якісних освітніх послуг в післядипломній освіті. Щорічно підвищують кваліфікацію більше 5 тисяч вчителів області.

Юрій Нікітін зазначив : «Я маю за честь прийняти цю Почесну відзнаку. Завдяки плідній праці нашого колективу ми змогли досягти вагомих результатів у розвитку освіти на Сумщині. Працюємо на результат та продовжуємо підвищувати кваліфікацію керівних та педагогічних кадрів. Також вдячний депутатам обласної ради за розуміння та підтримку і високу оцінку моєї праці».

IMG 265432cc823191950289027f1dbd9f65 V

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO