ХХІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

logoВідповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 28.10.2020 № 1/9-602 «Про проведення ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика», 9 листопада 2020 року, у День української писемності та мови, традиційно стартує ХХІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. Конкурс проводиться з метою піднесення престижу української мови, підвищення рівня загальної мовної культури, популяризації її серед молоді.

 

Конкурс проходить у чотири етапи: шкільний, районний/міський, обласний, підсумковий. Учасниками підсумкового етапу конкурсу стають переможці попереднього етапу, які посіли 1-3 місця (27 учнів, по 3 особи в кожній паралелі).

Конкурс відбудеться з урахуванням епідеміологічної ситуації, нормативно-правових актів і рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України та Головного державного санітарного лікаря України з питань протидії пандемії  коронавірусу.

Відповідно до Положення про стипендії Президента України переможцям Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, затвердженого Указом Президента України від 3 жовтня 2008 року №899/2008, переможцям конкурсу, які посядуть перші місця, призначаються стипендії Президента України.

До відома. У 2019-2020 навчальному році переможцями підсумкового етапу стали три учні закладів загальної середньої освіти Сумської області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO