МЕТОДИЧНА ПІДТРИМКА ПРАЦІВНИКІВ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

golovnaВ умовах карантинних обмежень, реформування методичної служби в районах, містах, об’єднаних територіальних громадах особливої актуальності набуває методична підтримка спеціалістів психологічної служби закладів освіти.

Зважаючи на це, методистами навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 30 жовтня 2020 року проведено черговий методичний онлайн-порадник для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти області.  

Цього разу у пораднику взяли участь 20 спеціалістів психологічної служби закладів освіти Кролевецького, Великописарівського, Тростянецького, Роменського районів та Кириківської об’єднаної територіальної громади.

Під час зустрічі обговорено питання особливостей організації роботи в умовах карантинних обмежень, використання інтернет-ресурсів для надання психологічної підтримки учням, батькам та педагогам, здійснення консультативної та просвітницької роботи з учасниками освітнього процесу за допомогою безконтактних соціальних мереж, забезпечення психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в умовах дистанційного навчання та інші.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO