ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ВЧИТЕЛІВ БІОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЇ

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 09 жовтня на базі Сумського ОІППО відбулось    онлайн-засідання обласної творчої групи вчителів біології та екології на тему «Наукові дослідження на уроках біології та екології».

Мета заходу – розробка дидактико-методичного забезпечення учнівських наукових досліджень у процесі вивчення біології в 7 та 8 класах.

У роботі засідання обласної творчої групи взяли участь (в онлайн режимі) учителі біології та екології – члени обласної творчої групи Путивльського, Сумського районів; м. Суми; Недригайлівської, Нижньосироватської ОТГ; Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей Сумської обласної ради, Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Сумської обласної ради.

Кісільова М.В., методист з біології, екології, природознавства та основ здоров’я навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, розкрила питання щодо методичних аспектів організації та проведення науково-дослідної діяльності учнів на уроках  біології в закладах загальної середньої освіти.

Під час засідання члени обласної творчої групи виступили з доповідями (з досвіду роботи): Котькало Є.С., учитель біології Опорного закладу Великочернеччинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів Сумської районної ради Сумської області – «Організація науково-дослідної діяльності учнів з біології у 7 та 8 класах» та Токар Н.М., учитель біології Нижньосироватської  загальноосвітньої школи імені Бориса Грінченка Нижньосироватської сільської ради Сумського району Сумської області – «Формування дослідних умінь учнів на уроках біології в 7 та 8 класах через упровадження технології навчання як дослідження».

По завершенню засідання були визначені подальші напрями роботи обласної творчої групи над проблемою «Наукові дослідження на уроках біології та екології», надано методичні рекомендації

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO