Нарада з питань ЗНО

znoЗ метою обговорення питань, пов’язаних з особливостями проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році та окреслення стратегічних напрямів з підготовки до освітніх оцінювань у Сумській області, 6 жовтня 2020 року у Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації відбулася координаційна нарада.

Учасниками наради були представники: Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації (Харламов Ю.І.), Управління Державної  служби якості освіти у Сумській області (Рябуха А.П.), Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти (Сидоренко О.Л., Русанова Н.О., Ханікова В.О.), Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (Нікітін Ю.О., Остапенко О.І.) та інших структур.

Про особливості зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, форми  і зміст його організації та якісного проведення, відповідно до формування нової мережі округів, розповів Сидоренко О.Л., звернувши особливу увагу на закріплення нових територій, організацію додаткових пунктів тестування з української мови та літератури, математики і організацію пунктів тестування з англійської мови.

Русанова Н.О. звернула увагу на нове наповнення, форму та зміст сертифікаційних робіт з української мови та літератури, математики, а також на особливості проведення моніторингових досліджень PISA-2021, якості початкової освіти та сертифікацію педагогічних працівників.

Інформаційними матеріалами наради є:

Інформаційний буклет

Презентація «Зовнішні освітні оцінювання»

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO