«ДОРОЖНІ КАРТИ НУШ 1-2»: ПОШУК МОДЕЛІ ПРАКТИЧНО СПРЯМОВАНОЇ ОСВІТИ

golovnaНа  початку нового навчального року відбулись курси за вибором «Дорожні карти» для здобувачів освіти  м. Кролевець (2-4.09.2020) в формі дистанційного навчання та в формі виїзних курсів для  Глухівської загальноосвітньої школи №6 І-ІІІ ступенів Глухівської міської ради Сумської області  (16-18.09.2020). Для здобувачів освіти Глухівської загальноосвітньої школи №2 І-ІІІ ступенів Глухівської міської ради Сумської області були проведені виїзні курси «Дорожні карти НУШ -2».

Стартові побажання слухачів були враховані в оперативному розширенню змістовної частини курсів за такими напрямами: формування освітніх кластерів, місце дорожніх карт в системі індикативних технологій («дорожні карти», «проекти», «кейси»), можливі практичні кейси «Вивчай та розрізняй».

В м. Глухів було розглянуто стратегії розвитку школи в форматі «дорожня карта», що дозволяє побачити пріоритети оптимізації результатів. В курсах поступово починає домінувати розгляд теоретичних проблем через аналіз конкретного досвіду слухачів. Значну увагу приділено знаходженню та використанню сучасного аналогового англомовного досвіду. В ході дискусій було показано, як популяризація досвіду може сприяти розвитку партнерства. При цьому було приділено увагу такому важливому компоненту сучасних освітніх стратегій, як адекватність термінології (наприклад, в STEM проектах важливість використання терміну «прототип»). Крім курсів було надано консультації по школах. Начальник відділу освіти Глухівської міської ради Васянович Л.Г. запросила Жука М.В. залучитись в якості експерта до консультування з питань стратегій розвитку та запровадження сучасного досвіду.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO