Методичне онлайн-консультування за запрошенням та на громадських засадах

сайт Громадська робота за запрошеннямЗа запрошенням  Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області та на громадських засадах 18.09.2020 року методисти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Клюніна Н.В., Третьякова О.В., Чхайло Л.М., Шерстюк Л.М., узяли участь в онлайн-консультування викладачів української мови, історії, іноземної мови, зарубіжної літератури закладів професійної (професійно-технічної) освіти з питань  організації освітнього процесу з предметів суспільно-гуманітарних дисциплін у 2020-2021 навчальному році.

Шерстюк Л.М., методист з української мови та літератури, акцентувала увагу на інтеграції трьох підходів у реалізації освітнього процесу: особистісного, діяльнісного та компетентнісного.

Третьякова О.В., методист з історії, звернула увагу на формуванні у здобувачів освіти базових, загальнопредметних, предметних компетентностей.

Клюніна Н.В., методист з іноземної мови, ознайомила з практичним аспектом формування ключових компетентностей.

Чхайло Л.М., методист зарубіжної літератури, мови та літератури корінних народів і національних меншин, наголосила на формуванні читацької грамотності у здобувачів освіти.

До уваги!

На мобільній сторінці методистів СОІППО у тематичних рубриках розміщено в записі обласний методичний марафон «Організований початок 2020-2021 навчального року: компетентнісно-інтегрований підхід».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO