Обласний онлайн-семінар з географії

nagolovnuВідповідно до плану роботи  Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 10.09.2020 на базі інституту відбувся обласний онлайн-семінар «Інтеграція освітнього процесу як чинник розвитку пізнавальної активності учнів».

Мета заходу – зосередити увагу вчителів на важливості запровадження в освітній процес інтегрованого навчання як важливого чинника розвитку пізнавальної активності учнів, поліпшення якості знань; ознайомити з методикою роботи із завданнями інтегрованого змісту різної форми та видів складності; розглянути можливі варіанти використання інтегрованої складової у змісті географічних досліджень; надати тематичні методичні рекомендації.

Відкрив роботу обласного онлайн-семінару методист з географії та економіки навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Попов В.Д., який акцентував увагу на важливості запровадження в освітній процес з географії інтегрованого навчання; розкрив сутність таких категорій як «пізнавальна активність» та «інтегроване навчання»; запропонував приклади завдань інтегрованого змісту, що потребують знань з інших навчальних предметів та сприяють формуванню в учнів ключових компетентностей.

Євтушенко О.І., учитель географії Білопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Білопільської міської ради розкрила питання щодо переваги інтегрованого навчання, зупинилася на можливих недоліках, а також поділилася інформацією з досвіду роботи щодо інтегрованого курсу «Природничі науки».

Джур Л.М., учитель географії Роменської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. П.І. Калнишевського Роменської міської ради висвітлила питання методики роботи із завданнями інтегрованого змісту різних за формою та видами складності.

Сірик І.І., учитель географії Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 Шосткинської міської ради охарактеризувала можливості використання інтегрованої складової в змісті географічних досліджень.

За результатами роботи вчителі отримали методичні рекомендації.


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO