Найкраще, що ми можемо дати дітям – щасливе і безпечне дитинство

golovnaСаме ці слова стали головним меседжем тренінгу «Як виховати дитину, поважаючи особистий простір один одного», який відбувся 19-20 серпня 2020 року. Тренінг організовано ГО «Поступ: освітній простір» у рамках проєкту «Насильство – не норма: як вибудувати простір з безпечними кордонами для батьків та дітей» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Партнером заходу виступив комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. До участі у тренінгу долучилися представники навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Ірина Марухина та Світлана Гавриленко, практичні психологи закладів освіти області, методисти з психологічної служби органів управління освітою.

Вітаючи учасників тренінгу, Юрій Нікітін, ректор комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти,  зазначив, що проблема насильства щодо дітей як у сім’ї, так і у закладі освіти на сьогодні є досить актуальною,  а тому значна увага має бути приділена підвищенню батьківської компетентності щодо виховання дітей, оволодінню ними альтернативними способами виховання.  

Під час тренінгу розглянуто та практично опрацьовано питання насильства, зокрема сексуального насильства щодо дітей, способів допомоги дітям, у яких є досвід сексуального насильства, складових ефективного спілкування та комунікації. По закінченню навчання учасники отримали методичні матеріали для проведення просвітницько-консультативної роботи з батьками здобувачів освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO