ЩИРО ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ-МАГІСТРІВ!

18 липня в стінах комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів студентам заочної форми навчання з освітньо-професійних програм Управління навчальним закладом (спеціальність 073 Менеджмент) та Педагогіка вищої школи (спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки).

З вітальними словами до присутніх звернувся ректор інституту, доктор історичних наук, доцент Юрій Нікітін, який привітав випускників із успішним завершенням навчання та побажав їм завжди залишатися впевненими у власних силах та знаннях, які вони отримали в КЗ СОІППО.

Дипломи магістрів з побажаннями успішної реалізації у професійній діяльності випускникам урочисто вручили проректор з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Грицай та декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки, кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Захарова. Вони відмітили, що робота з такими відповідальними  та старанними студентами була плідною та ефективною, тому висловили надію на продовження тісної співпраці з випускниками.

До привітань приєдналася завідувачка кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту КЗ СОІППО Галина Єфремова, яка виступила зі словами підтримки та вдячності випускникам за старанність та зацікавленість в навчанні, що обов’язково знадобиться їм у майбутньому для впровадження напрацьованих досягнень та використання набутих знань в роботі та реалізації професійних цілей.

Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо успіхів у всіх справах та наснаги для підкорення нових вершин! Нехай диплом магістра, як ще одне підтвердження вашого професіоналізму, компетентності та фаховості з обраних освітньо-професійних напрямів стане міцним фундаментом подальшого саморозвитку та професійного становлення!  

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO