ПРОБНЕ ЗНО-2020: НЕ ЙДІТЬ ДО ПУНКТУ ПРОВЕДЕННЯ – ПРОЙДІТЬ ЙОГО ВДОМА

probne zno 15 17 chervnyaШановні учасники пробного ЗНО, а також працівники пунктів тестування, на сайті Кабінету Міністрів України розміщена інформація про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 р. № 480, підпунктом 1 пункту 4 якої заборонено проводити пробне ЗНО в закладах освіти.

Просимо вас 15 червня і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО,  окрім відповідальних за пункти та їхніх помічників, а також повідомити про це всім колегам, хто мав би прийти на пункти в ці дні.

З огляду на ситуацію, що склалася, учасникам пропоновано пройти тестування вдома:

15 червня об 11:00 - зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови та літератури. Виконати завдання тестового зошита.   До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. Отримати свій результат за тестування.

17 червня об 11:00 - зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО, завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який обрали для проходження пробного ЗНО. Упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита. До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. Отримати свій результат за тестування.

Увага! Під час роботи із тестовим зошитом  намагайтеся дотримуватися часових меж і не відволікатися. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 15 червня до 18:00 19 червня. 

Нагадуємо, що експерти Українського центру оцінювання освіти, за підтримки ГС «Освіторія», МФ «Відродження», детально проаналізують кожне завдання 4-х наймасовіших, за обираністю, навчальних предметів, нададуть розгорнуті пояснення на всі запитання тестів з української мови і літератури, історії України, математики, англійської мови та порадять, як успішно скласти ЗНО у 2020 році (за інформацією офіційного вебсайту Українського центру оцінювання якості освіти: https://testportal.gov.ua/ probne-zno-2020-ne-jdy-do-punktu-provedennya-projdy-jogo-vdoma/?fbclid= IwAR3VtKjHLp6QykbspwjUCUZfqH_LV8wwlN9gfyyReFcYizqmXzsBPc I6WQo).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO