УСТАНОВЧІ НАРАДИ З ПИТАНЬ ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО-2020

92527825 2719375741617263 3455104608978862080 n9 червня 2020 року Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти у форматі конференції Zoom було проведено установчі наради «Особливості проведення ЗНО-2020» з відповідальними особами за пункти проведення, їхніми помічниками та відповідальними особами за ЗНО в округах Сумської області.

Наради об’єднали представників Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації, Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти.

Вітаючи учасників нарад, директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Гробова В.П. акцентувала увагу на важливості ЗНО-2020, адже поставлені завдання та розставлені акценти забезпечать якісно, а головне, безпечно його проведення.   

Модерувала наради заступник директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Русанова Н.О., яка детально зупинилась на безпекових питаннях проведення тестування та прокоментувала вимоги Головного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання.

На організаційних питаннях проведення пробного та основного ЗНО, наголосила методист організаційно-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, куратор Сумської області – Ханікова В.О., закцентувавши увагу присутніх Zoom-конференції на змінах до Регламенту роботи пунктів проведення.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO