ЗНО-2020: СЕЛЕКТОРНА НАРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ЗНО У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

nagolovnu5 червня 2020 року у приміщенні Сумської обласної державної адміністрації відбулась селекторна відео-нарада з питань організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році під головуванням Грищенка Р.С., голови Сумської обласної державної адміністрації, який акцентував увагу на заходах щодо організованого проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році в Сумській області та обов’язковому дотриманні протиепідемічних заходів у процесі проведення тестування.

Нарада об’єднала в студії представників Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації, Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, керівників держаних структур (цивільного захисту населення, охорони здоров’я, начальників управлінь інфраструктури, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Сумської обласної державної адміністрації; начальників Головного управління Держпродспоживслужби, Головного управління Національної поліції в Сумській області, управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Сумській області, управління поліції охорони в Сумській області; управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області; в.о директора Сумського обласного вузла спецзв’язку) та за її межами – голів районних державних адміністрацій, міських голів, голів об’єднаних територіальних громад, керівників місцевих органів управління освітою.

Вітаючи учасників наради, директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Гробова В.П. акцентувала увагу на важливості процедури проведення ЗНО, оскільки її дотримання є важливою складовою подальшого вступу учасників до закладів вищої освіти.

На виклики цьогорічного ЗНО звернув увагу Сидоренко О.Л., директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, який наголосив, що за умов карантинних заходів необхідно гарантувати безпеку учасникам, які будуть проходити тестування, забезпечити засобами індивідуального захисту та медичним оснащенням, згідно з вимогами головного санітарного лікаря, передавши на пункти тестування пробного ЗНО частину засобів індивідуального захисту, необхідних для проведення ЗНО-2020.

До відома

У Сумській області для участі у ЗНО зареєструвалися 9 646 учасників, із них: учнів закладів загальної середньої освіти – 4 733, учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти – 1 418, студентів закладів фахової передвищої, вищої освіти –  2 267 та випускників минулих років – 1 228.

Процедура ЗНО-2020, із урахуванням епідемії COVID-19: допуск до пункту проведення тестування здійснюватиметься за графіком лише після проведення термометрії, обов’язково у захисній масці або респіраторі.

Люди, в яких температура буде вища за 37,2 С, та ті, хто матиме ознаки респіраторних захворювань, не будуть допущені до тестування. Вони зможуть скласти іспит у додаткову сесію.

На входах до пунктів тестування будуть місця для оброблення рук антисептиками, в аудиторіях – регулярно здійснюватиметься провітрювання, чергуватимуть медичні працівники.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO