Організація якісного освітнього процесу в початковій школі в умовах карантину

Main3 червня 2020 року вібувся онлайн-семінар «Організація якісного освітнього процесу в початковій школі дистанційно в умовах карантину». Навчання на віддалі кидає нові виклики та відкриває нові питання в українській системі освіти.  Яким має стати навчання після пандемії? Які нові виклики через неї виникли? Про що мають подбати вчителі початкової школи, щоб забезпечити якісне дистанційне навчання? Ці та інші  питання обговорювали 63 педагоги області під час онлайн-зустрічі.

Участь у заході взяли тренери НУШ, керівники закладів освіти, учителі початкових класів, представники відділів освіти та інші особи з усієї Сумської області, що були зацікавлені в цій темі.

Модераторами заходу стали Зоя Декунова та Алла Лавська, старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ СОІППО.

З метою навчально-методичного, науково-методичного, інформаційного забезпечення якісної організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти за дистанційною формою навчання розроблено україномовний  навчальний дидактичний мультимедійний контент «КМ МеdiaEdProfi» для 1-х; 2-х; 3-х; 4-х класів НУШ, який має гриф «Рекомендовано  МОН  України  до використання у початкових класах закладів загальної середньої освіти. (Лист № 1/11-3170  від 06.05.2020р.)». Про це проінформувала присутніх Лариса Почечун, заступник директора видавництва «Країна Мрій».

Автор змістової складової – Тетяна Роєва, ознайомила учасників семінару з комплектом матеріалів, системою та  методикою роботи. Наголосила, що 3937 шкіл із 24-х областей України впродовж карантину успішно використовували програму «Дистанційне навчання на основі дидактичного  мультимедійного  контенту «КМ МеdiaEdProfi».

Усі присутні мали змогу висловити свої думки, поділитися досвідом та поставити запитання організаторам заходу.

Потреба у подібних засобах навчання дуже висока. Зрозуміло, що дидактичний відео-контент навчального призначення необхідний для організації якісного освітнього процесу та рівного доступу до якісної освіти – ця  спільна думки об’єднала учасників онлайн-семінару. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO