Про виклики цьогорічного ЗНО

202028 травня 2020 року, з метою обговорення питань зі створення безпечних умов проведення зовнішнього незалежного оцінювання в період карантину, Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти  провів нараду у форматі Zoom для начальників органів управління освітою та відповідальних осіб за ЗНО в округах.

На нараді були присутні Харламов Ю.І. (т.в.о заступника директора  Департаменту – начальника управління); Сидоренко О.Л. (директор ХРЦОЯО), Русанова Н.О. (заступник директора ХРЦОЯО), Шматько О.Є. (начальник організаційно-методичного відділу ХРЦОЯО), Ханікова В.О. (куратор області); Остапенко О.І. (завідувач навчально-методичного відділу моніторнгу якості освіти та ЗНО Сумського ОІППО); начальники місцевих органів управління освітою та відповідальні особи за ЗНО міст Глухів, Конотоп, Охтирка, Конотоп, Ромни, Суми, Шостка.

Про стан підготовки ЗНО-2020 у Сумській області розповів Сидоренко О.Л., який звернув особливу увагу на безпеку учасників та залучених до процедури працівників пунктів проведення ЗНО, зазначивши, що сьогодні існують питання процедурного характеру, пов’язані із забезпеченням процедури ЗНО у період адаптивного карантину, а саме дії працівників пункту проведення у нестандартних ситуаціях, які не унормовані  у чинних регламентах УЦОЯО.

Русанова Н.О. звернула увагу на щільність графіків проведення різних проєктів – пробне ЗНО, основна сесія ЗНО, ЗНО у магістратуру, додаткова сесія та зупинилась більш детально на пунктах тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), що затверджені постановою Головного державного санітарного лікаря України, та наголосила на обов’язковому дотриманні протиепідемічних заходів при проведенні ЗНО: визначення маршрутів довезення; графіку допуску учасників в будівлю, де буде проходити тестування; місць розсадки з дотриманням їх дистанціювання не менш ніж 1,2 метри один від одного;  наявність маски; проходження термометрії; обробка рук антисептиками, а напередодні предметних сесій ЗНО – прибирання разом із дезінфекцією поверхонь та місць для сидіння.

Про поточні питання такі, як робота із базою залученого персоналу, проведення установчих нарад у форматі Zoom, добір залучених працівників при проведенні єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування, наголосила Ханікова В.О.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO