ТРИВАЄ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЄДИНИЙ ВСТУПНИЙ ІСПИТ

golovna1Відповідно до Правил прийому для здобуття вищої освіти у КЗ СОІППО у 2020 році абітурієнтам з ОКР бакалавр для вступу за спеціальностями 073 Менеджмент та 053 Психологія необхідно скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ), який відбудеться 01 липня 2020 року. Реєстрація для проходження єдиного вступного іспиту розпочалася 12 травня і триватиме до 5 червня 2020 року включно.

Реєстрація цього року відбувається дистанційно, тому абітурієнтам необхідно надіслати на електронну адресу Приймальної комісії КЗ СОІППО документи, до яких входять:

  • заповнена заява-анкета з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;
  • документ, що посвідчує особу;
  • облікова картка платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);
  • довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (для осіб, які завершують навчання в поточному році, персональні дані яких не вносяться до Єдиної державної бази з питань освіти);
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);
  • фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  • медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ/ЄВФФ).

У темі листа для Приймальної комісії КЗ СОІППО необхідно зазначити прізвище, ім’я, по батькові. Відповідальний секретар Приймальної комісії перевірить наявність документів, що необхідні для реєстрації та правильність їх оформлення. У разі успішної реєстрації абітурієнту буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка у друкованому вигляді абітурієнт отримує особисто, звернувшись до Приймальної комісії або поштовим зв’язком.

Детальну інформацію щодо процедури реєстрації на ЄВІ можна переглянути в розділі «Абітурієнту» на нашому сайті.

Електронна адреса для прийому документів: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Довідки за телефонами:

099 445 7458 (Івашина Людмила Петрівна, відповідальний секретар Приймальної комісії);

066 830 2735 (Дранник Ірина Володимирівна, адміністратор ЄДЕБО)

Бажаємо успішного складання ЄВІ та вдалого вступу усім абітурієнтам!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO