Готуємося до ЗНО з української мови та літератури дистанційно

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2020 рік, 8 квітня 2020 року відбувся методичний порадник (вебінар) «Особливості підготовки учнів 11 класів до ЗНО, ДПА з української мови та літератури» для вчителів-філологів Сумського району.

Шерстюк Л.М., методист з української мови та літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила педагогів з організаційно-методичними аспектами проведення ЗНО-2020 з української мови й літератури; проаналізувала результати ЗНО-2019 (найскладніші завдання з української мови та літератури минулих років); надала поради до виконання тестових завдань різних форм, організації самоосвітньої діяльності вчителів з підвищення власного фахового рівня.

Особливий акцент був зроблений на особливостях організації дистанційної підготовки учнів до складання ЗНО: використання онлайн платформ, електронних освітніх ресурсів, можливостей відеоуроків тощо.

Для учасників вебінару розміщені  методичні рекомендації з підготовки учнів до складання ЗНО з української мови та літератури.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO