Продовжується підготовка до проведення міжнародного дослідження PISA-2021

PISA11 березня 2020 року на базі Міністерства освіти і науки України відбулася інструктивна нарада з питань адміністрування пілотного етапу міжнародного дослідження якості освіти PISA-2021.

Модерувала нараду Вакуленко Т.С., заступник директора Українського центру оцінювання якості освіти. На нараду були запрошені регіональні координатори PISA та відповідальні за пукти проведення дослідження. У заході від Сумської області взяла участь Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та ЗНО Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, регіональний координатор дослідження у Сумській області.

На нараді обговорено загальні підходи до організації пілотного етапу в комп’ютерному форматі, опрацьовано «сценарії відповідального» за пункт проведення, старшого інструктора щодо проведення тестування та анкетування.

Продовженням наради стало проведення майстер-класу сценарію з керування системою подання матеріалів оцінювання пілотного етапу дослідження.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO