ОБЛАСНИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ПО РОБОТІ З ІНТЕРАКТИВНОЮ ДОШКОЮ

nagolovnu27 лютого 2020 року на базі КЗ СОІППО відбувся черговий щомісячний науково-практичний обласний семінар з питань організації та роботи з інтерактивними пристроями. У семінарі взяли участь 68 вчителів різних спеціальностей та з різних куточків області.

З вітальним словом до учасників обласного науково-практичного семінару звернулася проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи кандидат психологічних наук, доцент Панченко Світлана Миколаївна. Були визначені проблемні питання у впровадженні інтерактивних технологій, напрямки роботи наступних семінарів. Виступаюча побажала учасникам семінару плідної та  творчої роботи.

До учасників семінару звернувся менеджер  компанії PROXIMA SERVICE Біловодський Олексій, який розповів про напрями співпраці компанії та освітніх закладів, продемонстрував роботу обладнання, зокрема роботу сучасної документ-камери та цифрового мікроскопу. Звернув увагу на тісну співпрацю компанії  не лише у розвитку сучасних комп’ютерних систем, а і цифрових лабораторій, сучасних лінгафонних кабінетів, інтерактивного обладнання, постійного технічного та інформаційного супроводу.

На семінарі було висвітлено питання роботи на пристрої «Інтерактивна дошка». Старшим викладачем кафедри освітніх та інформаційних технологій Ніколаєнко Михайлом Сергійовичем був проведений майстер-клас «Створення вправ на інтерактивній дошці», продемонстровано алгоритми створення понад десяти інтерактивних вправ.

Учасники семінару мали можливість отримати відповіді на питання щодо  роботи з інтерактивною дошкою.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO