Обласний вебінар «Підсумки проведених моніторингових досліджень за 2019 рік. Завдання на 2020 рік»

markВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 19 грудня 2019 року на базі Сумського ОІППО відбувся організаційно-методичний вебінар «Підсумки проведених моніторингових досліджень за 2019 рік. Завдання на 2020 рік».

Мета заходу: аналіз проведених моніторингових досліджень в області у 2019 році, завдання на 2020 рік.

Завдання вебінару: поглиблення знань учасників наради з питань технології проведення моніторингових досліджень; висвітлення перспективних напрямів моніторингової діяльності відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання на 2019 рік, ознайомлення із результатами досліджень міжнародного та всеукраїнського рівнів.

Відкрила вебінар Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, яка наголосила на важливості запровадження моніторингових досліджень в освітній сфері, а також прозвітувала про проведені дослідження у 2019 році в Сумській області, зупинившись на важливих напрямах діяльності відділу. У рамках виступу доповідачем було проаналізовано точкові результати досліджень якості початкової освіти та PISA-2018, а також виокреслено перспективні завдання на найближчі роки у проведенні досліджень.

Про читацьку та математичну компетентності (за результатами PISA-2018), а також проведені моніторингові дослідження регіонального рівнів (стан сформованості соціальної компетентності підлітків, ефективність національно-патріотичного виховання учнів закладів загальної середньої освіти, екологічна грамотність та здоров’язбережувальна компетентність учнів, стан підготовки випускників закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2020) доповіли Борисенко О.Ф. та Браткова Г.М., методисти навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та ЗНО.

За підсумками вебінару відповідальним за організацію та проведення моніторингових досліджень були надані методичні рекомендації та презентаційні матеріали.

Повторно вебінар можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=8z9X-Mb0CTo.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO