Goethe-Institut у тісній співпраці з Сумським ОІППО підвищують методичний рівень учителів німецької мови

головнуЧергова зустріч представників Goethe-Institut Ukraine з педагогічною громадськістю Сумської області відбулася, за підтримки Міністерства освіти і науки України, 20 – 21 листопада 2019 у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, де було проведено методико-дидактичний семінар для вчителів німецької мови закладів загальної середньої освіти Сумської області.

Учасників семінару мотивувала на змістову консолідацію засобами тематичного навчально-методичного призначення Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, яка акцентувала увагу вчителів на методологічних складових процесу компетентнісно орієнтованого навчання учнів іноземним мовам.

Під час роботи семінару Сотнікова С.І., аплікатор Goethe-Institut, провела тренінги з інтегрованого навчання німецької мови  учнів основної та профільної школи.

Захід було проведено за активної організаційної роботи Клюніної Н.В., методиста з іноземних мов навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO