Ресурси для вивчення німецької мови:

Корисні посилання для вчителів німецької мови

1. http://www.goethe.de  – різноманітний дидактичний матеріал для уроків, позакласних заходів, а також підвищення рівня  самоосвіти педагогів.  

2. http://www.spielekiste.de – цікаві ігри на німецькій мові. 

3.  http://ingeb.org/kinderli.html  – дитячі німецькі пісні на різні теми, з нотами та мелодіями.

4.  http://www.kinderbrockhaus.de – німецькі жартівливі питання, загадки, експерименти та багато цікавої інформації. 

5. http://www.tivi.de/fernsehen/jonalu/start/index.html  – інтерактивний навчально-ігровий сайт німецького мультфільму JoNaLu від телеканалу KiKa спільно з ZDFtivi.

6http://www.museen.dehttp://www.galerie.dehttp://www.archinform.de  – на сторінках цих сайтів Ви познайомитися з мистецтовм Німеччини

7. http://www.kinderreimeseite.de/index.php – німецькі дитячи римівки, пісні та вірші. 

8. http://www.jungschar.com/index.htm – сайт для вчителів,  які викладають німецьку на початковому етапі навчання: загадки, історії, музика та багато іншого. 

Німецька як  іноземна

1. http://www.hueber.de/deutsch-als-fremdsprache
2. http://www.4teachers.de

3. https://www.goethe.de/de/index.html
4. http://www.klett-sprachen.de/passwort-deutsch-5-baendig/r-1/203#reiter=titel&niveau=A1
5. http://ww3.lerndeutsch.com
6. http://www.hueber.de/seite/pg_index2_dsl?page=pg_index2_dsl&areaSel=CH
7. Spiele für Schüler.
8. Guten Morgen Kikus
9. Organisation der Unterrichtsstunde
10. Spiele und Rätseln

Die wichtigsten Internet-Quellen zum Deutschlernen

  1. http://www.goethe.de

  1. http://www.movi.com.ua/nimecka-mova

  1. http://ukraine-nachrichten.de

  1. Deutschlernreise.de

  1. http://www.learn-german-online.net

  1. Deutsch für Anfänger

  1. http://www.dw.de/deutsch-lernen/s-2055

САЙТИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ:

Еasy-online-german.com– ресурс особливо корисний для тих, хто починає вивчати мову, адже вправи дуже легкі та доступні, базові теми та слова, основи граматики, тексти для читання та відео для розуміння та кращого вивчення мови – все розраховано на тих, хто тільки вливається в це німецькомовне середовище.

DW.COM– позитивними відмінностями цього ресурсу є те, що матеріал тут поділений на рівні, ті ж – на блоки і на уроки. Також ви можете читати світові новини та переглядати відео. Варто тільки трохи часу витратити на те, щоб розібратись в схемі самого сайту.

Вивчення німецької мови онлайн– один з найкращих ресурсів, по-перше, він на українській мові, по-друге, вивчення починається з алфавіту, тобто від основ до більш поглиблених та складних матеріалів, все не виходячи за базовий рівень освоєння німецької мови – для початківців справжня знахідка.

Cornelsen– на цьому сайті ви можете безкоштовно завантажити в форматах .pdf та .doc вправи з німецької мови для вивчення граматики, поповнення словникового запасу та засвоєння вивченого матеріалу. Всі  матеріали зібрані та поділені на три групи складності – обирайте свою та вчіться.

ПІДРУЧНИКИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ:

Arbeitsblätter Grundstufe DaF– це зошит, за допомогою якого ви збільшуватимете свій словниковий запас. Для користування ним потрібно вже володіти хоча б мінімальним словниковим запасом, але вправи доволі нескладні, а картинки допоможуть вам веселіше та цікавіше справлятись з складною німецькою мовою.

Курс граматики німецької мови з граматико-фонетичними вправами– підручник російською мовою включає в себе три розділи: теоретичну частину, питання для самоконтролю та вправи, для кращого засвоєння перших двох розділів.

Граматика німецької мови– оскільки видання 2010-го року, то воно зберігає свою актуальність.

Практична граматика німецької мови– підручник англійською мовою, що ускладнює його освоєння тим, хто нею не надто вдало володіє, але для тих поліглотів, які хочуть її удосконалити, паралельно вивчаючи німецьку, мабуть, кращого підручника з практичними завданнями годі й знайти.

Німецька мова: рівень досконалості – рівень С для тих, хто наполегливо йде до вершин оволодіння нелегкою німецькою мовою.

СПІЛКУВАННЯ НІМЕЦЬКОЮ МОВОЮ:

Це одна з основних складових ефективного вивчення мови, тому сайти для спілкування з носіями мови, а також з тими, хто, як і ви, намагається її вивчити, стануть вам в нагоді:

Gospeaky.com

Babbel.com

Babelvillage.com

Interpals.net

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO