ЩОДЕННИК ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2019». НОМІНАЦІЯ «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ». ДЕНЬ ДРУГИЙ.

головну resultДля конкурсантів у номінації «Захист Вітчизни» третього заключного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» 5 квітня 2019 року розпочалося конкурсним змаганням «Практична роботи», за специфікою проведення якого кожен учасник мікро-групи, шляхом жеребкування та вільного вибору (із кількості запропонованих) обирав тематичне завдання, після годинної підготовки до якого, протягом наступних 15 хвилин здійснював його реалізацію та відповідав на запитання членів журі (5 хв.).

Перша половина дня була активно-змагальною для І групи конкурсантів (6 осіб), друга половина дня – ІІ групи (6 осіб).

Для інших учасників (ІІІ, ІV групи) − реалізовано екскурсію-огляд «Новітні військові технології» на кафедрі військової підготовки Сумського державного університету.

За результатами огляду членами журі матеріально-технічного забезпечення кафедри, ними підсумовано: «Це – гарний приклад того, як за відсутності достатнього фінансування та за наявності великого бажання та відповідальності, можна створити сучасну повноцінну навчальну базу для майбутніх захисників Вітчизни». У цій думці члени журі зійшлися з учасниками конкурсами, так Ігнатьєв С. Б., учитель предмету «Захист Вітчизни» комунального закладу «Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 135 Харківської міської ради Харківської області імені К.Ф. Ольшанського», пройшовши перше змагання, за жеребом, констатував: «Вразила матеріально-технічна база, яка повністю відповідає усім потребам конкурсантів». Щодо завдання, за словами Сергія Борисовича, − «Воно щорічно відпрацьовується в школі відповідно до програми, тому не було важким».

Плекаємо надію, що й інші учасники, які сьогодні змагатимуться, не матимуть труднощів і максимально компетентно виконають конкурсні завдання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO