«Сумщина від давнини до сьогодення: проблеми ідентичності, ментальності, самосвідомості»

 resultУ Комунальному закладі Сумської обласної ради «Сумська обласна універсальна наукова бібліотека» 30 січня 2019 року відбувся круглий стіл з нагоди відзначення 80-річчя створення Сумської області «Сумщина від давнини до сьогодення: проблеми ідентичності, ментальності, самосвідомості».

Проведення заходів такого формату спільно Комунальним закладом Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти з Сумською обласною універсальною науковою бібліотекою мають на меті виховання почуття патріотизму, національної самосвідомості, відданості у служінні Батьківщині, духовної єдності поколінь.

Вітаючи присутніх, ректор Комунального закладу Сумський обласний інститут Юрій Нікітін, доктор історичних наук, зазначив, що період від створення нашої області до сьогодення є досить цікавим, і не лише для істориків, а й для краєзнавців, географів, музейних працівників, працівників культури тощо. Проте, варто відмітити, що тематика наукових доповідей охоплює набагато більший розріз років: від скіфів – до новітньої історії.

Круглий стіл працював за основними тематичними напрямами: історичні пам’ятки: стан, проблеми, перспективи; роль визначних особистостей у становленні Сумщини; народна культура: місце та значення традицій в історії сучасності.

До участі в роботі обласного круглого столу були запрошені педагогічні працівники закладів освіти області, слухачі, студенти та магістранти, працівники культури та краєзнавці, загальна кількість підготовлених різнопланових тематичних доповідей – 78. З матеріалами роботи круглого столу можна буде ознайомитись усім охочим, доповіді будуть оформлені в електронну збірку.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO