Всеукраїнський науково-методичний семінар з питань вивчення мови іврит

головну 13-4 жовтня 2018 року в місті Чернівці на базі Чернівецької спеціалізованої школи ОРТ І-ІІІ ступенів № 41 з вивченням єврейського етнокультурного компонента відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар з питань вивчення мови іврит у закладах загальної середньої освіти на тему «Вивчення  курсу мови  іврит  в умовах реформування загальної середньої освіти», у якому від Сумського ОІППО взяла участь Захарченко І.О., методист із зарубіжної літератури та  мов національних меншин навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку.

Модератор  Всеукраїнського  науково-методичного семінару – Кошкіна Ж.О., головний спеціаліст Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

Із побажанням творчого  натхнення та плідної праці  до учасників семінару зверталися: Палійчук О.М.,  директор Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації; Білянін Г.І., директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області; Цуркан Л.П., директор Чернівецької спеціалізованої школи ОРТ І-ІІІ ступенів № 41 з вивченням європейського етнокультурного компонента.

 У рамках роботи семінару  були розглянуті питання:

  1. Вивчення мови іврит у початковій школі за новими програмами та підручниками в контексті Концепції «Нова українська школа».
  2. Навчально-методичне забезпечення, інновації у викладанні мови іврит у закладах загальної середньої освіти за оновленими програмами та підручниками в 2018-2019 н.р.
  3. Вивчення історії голокосту як феномену збереження національної ідентичності єврейського народу.
  4. Упровадження нових методик, технологій навчання мови іврит в закладах загальної  середньої освіти.

Учасники науково-методичного семінару відвідали: музей історії та культури євреїв Буковини, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.

На допомогу учасникам Всеукраїнського науково-практичного семінару було роздано фахову літературу з питань вивчення мови іврит у закладах загальної середньої освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO