ЗНО-2018. УЧАСТЬ У СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ЗНО-2018 У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ та установчо-організаційні й нараді ХРЦОЯО

на головну result15 травня у приміщенні Сумської обласної державної адміністрації відбулась селекторна відеоконференцнарада з питань організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році під головуванням директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Гробової В.П., яка говорила про заходи щодо організованого проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році в Сумській області.

Питання «Про хід підготовки до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році» висвітлила під час наради Русанова Н.О., заступник директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Також звітували про хід підготовки до ЗНО присутні на нараді представники: управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації, Головного управління Національної поліції в Сумській області, управління поліції охорони в Сумській області, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Сумській області, Сумського обласного вузла спецзв’язку, адміністрацій закладів вищої освіти.

Учасниками селекторної наради в студії від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти були: Нікітін Ю.О., ректор, Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи; Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання; за її межами - керівники місцевих органів влади та управління освітою, начальники місцевих виконавчих органів об’єднаних територіальних громад.

У приміщенні Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулась нарада Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти з відповідальними за пункти проведення тестування з іноземних мов, їх помічниками, уповноваженими особами Українського центру оцінювання якості освіти, відповідальними за проведення ЗНО в округах Суми, Шостка.

Відкрили нараду: ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Нікітін Ю.О. та Харламов Ю.І. - начальник відділу інклюзивної освіти, виховної та позашкільної роботи. Нараду проводили заступник директора ХРЦОЯО Русанова Н.О., координатор зовнішнього незалежного оцінювання в Сумській області Ханікова В.О.

Під час заходу були роз’яснені особливості проведення ЗНО-2018 з іноземних мов, обговорені питання організації тестування в округах та на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO