ТАЄМНИЦІ ПІЗНАННЯ СЕБЕ ТА ІНШИХ ЗАСОБАМИ ПСИХОЛОГІЇ

головна resСправжнім святом психології стали урочистості з нагоди відзначення учасників обласного дистанційного проекту «Мій світ психології».

Двадцять дев’ять старшокласників – учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти області разом із практичними психологами зібралися 25 квітня 2018 року в Сумському Палаці дітей та юнацтва, щоб здійснити подорож у світ психології.

Захід проходив у формі психологічного квесту, під час якого учні та психологи мали можливість не тільки познайомитися один з одним, але й, працюючи у «психологічних майстернях», визначити свій психоемоційний стан, створити мандалу на успіх, визначити шляхи власного самовдосконалення.

Обласний дистанційний проект «Мій світ психології» започатковано навчально-методичним центром психологічної служби Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у 2015 році. Його мета – підвищення психологічної культури учнів як необхідної складової загальнолюдської культури особистості.

До участі в проекті цього року зареєструвалися 182 учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Сумщини. Проект проходив у два етапи. У першому етапі – із 26 лютого до 12 березня 2018 року – узяли участь 140 учнів. Відповіді на завдання другого етапу (16 березня – 10 квітня 2018 року) надіслали 90 старшокласників.

Урочистості стали для учасників справжньою мандрівкою в невідомі таємниці та магію психології, сприяли усвідомленню її можливостей щодо пізнання свого внутрішнього світу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO