Методичний порадник для вчителів хімії

на головну resВідповідно до плануроботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 27 лютого 2018 року на базі Роменської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. П.І. Калнишевського Роменської міської ради відбувсяметодичний порадник з теми «ЗНО з хімії як складова національної системи моніторингу якості вивчення предмета в закладах загальної середньої освіти: аналіз та перспективи», за модераторства Метейко А.В., методиста Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яка ознайомила вчителів хімії м. Ромни з інформаційно-методичним забезпеченням підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з предмету.

Під час практичної частини порадника були розглянуті методичні підходи до організації роботи учнів у напрямі підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з хімії, опрацьовано тренувальні вправи з виконання тестових завдань та розв’язку розрахункових задач, які входять до сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання різних років, а також обговорено завдання практичного туру ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії 8 класу та окреслено мотиви їх використання з метою подальшої підготовки до ЗНО з хімії.

Завершився захід консультаційним діалогом, під час якого вчителі мали можливість поставити Метейко А.В. запитання, що стосуються перспектив викладання хімії у наступному навчальному році та розглянути проблемні питання сьогодення в рамках викладання предмету.

За підсумками роботи методичного порадника було надано методичні рекомендації методисту хімії методичного кабінету відділу освіти м. Ромни та учителям хімії.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO