День працівників освіти у СОІППО

golovna res28 вересня у Сумському ОІППО в дружній колективній атмосфері відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

Присутніх з професійним святом вітали проректор з наукової роботи Сергій Грицай, голова первинної профспілкової організації Вікторія Перлик. Сергій Михайлович вручив грамоти та подяки кращим працівникам інституту, окреслив наші здобутки, наголосив на досягненнях та побажав подальшого професійного розвитку нашому колективу. Вікторія Володимирівна, вітаючи членів профспілки, відзначила найактивніших нагородами, а також усіх членів колективу солодкими подарунками.

У межах договору про співпрацю між Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та Комунальною установою Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 імені Максима Савченка Сумської міської ради учнями та колективом навчального закладу була презентована концертна програма, таким чином ми пересвідчились у дієвості договору не лише на педагогічно-практичному ґрунті, а й у його естетичній складовій. Працівники інституту емоційно і щиро зустріли юні дарування та їх педагогів, гучними аплодисментами дякуючи за неймовірні художні номери.

Тож, зі святом дорогі працівники освітньої галузі! Миру, творчих проявів, наснаги та міцного здоров’я нам усім! 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO