Тренінг-курс «Дорослішай на здоров’я!»

на головну resВідповідно до плану роботи навчально-методичного центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, з 12 до 16 червня 2017 року проведено черговий тренінг-курс з підготовки спеціалістів психологічної служби для роботи за програмою Міністерства освіти і науки України та Фонду народонаселення ООН в Україні «Дорослішай на здоров’я!».

Просвітницько-профілактична програма «Дорослішай на здоров’я» має гриф Міністерства освіти і науки України (лист МОНУ від 20.07.2012 № 1/11 – 12028) і рекомендована до впровадження в навчальних закладах як факультатив з учнями 14-17 років, на виконання Державної програми «Репродуктивне здоров’я нації».

Метою факультативного тренінгового курсу «Дорослішай на здоров’я» є популяризація серед підлітків і молоді здорового способу життя й важливості цих аспектів для стану репродуктивного здоров’я в майбутньому, формування відповідального ставлення та мотивації до збереження сімейних цінностей, закладання основ відповідального батьківства. Надзвичайно цінною є морально-духовна складова програми, спрямована на формування сімейних цінностей, відповідальності за своє здоров’я та здоров’я майбутніх дітей.

У навчальному семінарі взяли участь 24 фахівці психологічної службипрактичні психологи, соціальні педагоги загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів області.

Усі учасники успішно пройшли підготовку, оволоділи методикою проведення програми, відпрацювали свої вміння проведення тренінгових занять, отримали сертифікати педагогів-тренерів та будуть упроваджувати новітню технологію в навчальних закладах області.

Учасники тренінг-курсу безкоштовно отримали комплект методичних посібників для реалізації просвітницько-профілактичної програми в навчальних закладах, які надано Фондом Народонаселення ООН України та Корпорацією Інституту Досліджень та Тренінгів JSI Inc у рамках програми «Здоров’я жінок України».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO