Методичний порадник з хімії крокує Сумською областю

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 10 квітня на базі Охтирських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 4 і № 5 Охтирської міської ради відбувся дидактико-методичний колоквіум з хімії за темою «Організація та зміст методичної роботи вчителів хімії загальноосвітніх навчальних закладів». Мета заходу – надання методичної допомоги молодим учителям в організації та проведенні уроків, консультування їх щодо оформлення основних документів кабінету хімії.

Вензик Н.М., учитель хімії Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 імені Остапа Вишні Охтирської міської ради (спеціаліст, стаж роботи 1 рік), запропонувала учасникам дидактико-методичного колоквіуму урок-змагання у 7 класі з теми «Узагальнення та систематизація знань з теми «Кисень»». Під час уроку вчитель продемонструвала вміння: організовувати групову діяльність учнів, інтерактивні вправи, використовувати інформаційно-комунікаційні технології, як засіб швидкої корекції знань.

Карпенко О.В., учитель хімії Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 імені Р.К. Рапія Охтирської міської ради (спеціаліст, стаж роботи 7 років), продемонструвала власні підходи до викладання предмету на прикладі уроку засвоєння нових знань у 8 класі з теми «Хімічні властивості середніх солей: взаємодія з металами, кислотами, лугами, іншими солями». Учитель виявляє розуміння типу уроку, його структури, особливостей проведення демонстраційних дослідів та лабораторних робіт; уміння організовувати клас на активне сприйняття нового матеріалу.

За підсумками роботи обидва вчителя отримали методичні рекомендації щодо підготовки та проведення уроків з хімії від Метейко А.В., методиста з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО та Зюман Р.О., керівника методичного об’єднання вчителів хімії м.Охтирка, учителя хімії Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 Охтирської міської ради.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO