Підвищення кваліфікації кухарів
Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з 07 листопада по 16 грудня 2016 року відбулися курси підвищення кваліфікації кухарів різних типів навчальних закладів.
На базі Сумського центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу кухарі мали змогу практично підвищити свій професійний рівень щодо приготування страв з яєць та риби, оформлення фруктових та овочевих салатів, виготовлення різних форм випічки. Під час практики до Сумського ДНЗ №8 - «Космічний» слухачі курсів ознайомилися зі складовими харчоблоку, його забезпеченням і сучасним обладнанням, нормативними формами організації дитячого харчування та звітності. Конференцію з обміном досвідом, яка відбулася 16 грудня, присвітили Дню святого Миколая. З нагоди свята слухачі курсів залучилися до волонтерської акції: напекли імбирного печива і разом з цукерками та листівками від учнів передали воїнам АТО.