Участь у міжнародній конференції «Трансформация содержания и технологий дополнительного педагогического образования в условиях реализации компетентностного подхода»

Screenshot 2016-12-12 16-02-4629.11 – 9.12 2016 р. в м. Мінск, Республіка Білорусь, відбулась міжнародна заочна науково-практична конференція «Трансформация содержания и технологий дополнительного педагогического образования в условиях реализации компетентностного подхода». Організаторами конференції виступили Державна установа освіти «Академія післядипломної освіти» ГО «Білоруське педагогічне товариство».

http://academy.edu.by/component/content/article/50/1392-2911-09122016-mkonf.html

До збірки наукових праць були відібрані матеріали працівників КЗ СОІППО Жука М.В., к.філос.н., доцента, завідувача кафедри соціально-гуманітарної освіти, Петрової Л.Г., к. техн.н., доцента, завідувача кафедри освітніх та інформаційних технологій, Захарова М.М. к.тех.н., доцент, кафедра освітніх та інформаційних технологій, Наконечної Л.М. викладач, кафедра освітніх та інформаційних технологій, Кожемякіної І.В., ст. викладач, кафедра педагогічних інновацій та менеджменту. З України було відібрано і представлено 14 доповідей.

https://drive.google.com/file/d/0B-1AFf8J0GC1elRXREdTa1NwaHc/view

В рамках конференції було організовано роботу форуму, в якому взяв участь Жук М.В. з темою «Вызовы повышению квалификации учителей (последипломному педагогическому образованию) в формате 2020», який вийшов на перше місце за показником відвідувань свого розділу на форумі.

http://forum.academy.edu.by/index.php/forum-mezhdunarodnoi-zaochno-ochnoi

Жук М.В. виступив з дистанційною доповіддю на Пленарному засіданні конференції «Последипломное педагогическое образование в измерении компетенций IV промышленной революции».

http://forum.academy.edu.by/index.php/forum-mezhdunarodnoi-zaochno-ochnoi/31-vyzovy-povysheniyu-kvalifikatsii-uchitelej-poslediplomnomu-pedagogicheskomu-obrazovaniyu-v-formate-2020-zhuk-m-v-ukraina

https://www.youtube.com/watch?v=qMHyw_8YRQE

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO