Семінар-тренінг

 головну8 грудня 2016 року навчально-методичним центром психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації проведено семінар-тренінг «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».

Мета заходу активізація профілактичної роботи, спрямованої на розвиток правосвідомості молодого покоління, формування активного, адаптивного життєвого стилю, відповідальності за власне життя, умінь об’єктивно оцінювати суспільну небезпеку такого явища, як торгівля людьми.

Учасники семінару, за допомогою методистів центру Растрости Г.Б. та Гавриленко С.О., ознайомились із програмою виховної роботи з питань протидії торгівлі дітьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».

Формат семінару-тренінгу сприяв оволодінню соціальними педагогами основ організації та проведення первинної профілактичної роботи з питань протидії торгівлі людьми, відповідно до 4 блоків програми: «Ставлення до себе», «Ставлення до інших», «Ставлення до діяльності», «Ставлення до навколишнього світу».

Учасники семінару-тренінгу отримали цікаву тематичну, корисну у практиці роботи інформацію.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO