Методичні аспекти проведення всеукраїнської учніської олімпіади з біології

на головну res17 жовтня 2016 року, відповідно до плану роботи Сумського ОІППО, на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар-нарада районних (міських) методистів, керівників методичних об’єднань з біології за темою «Методичні аспекти проведення Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології».

Мета семінару: проаналізувати результати участі школярів Сумської області у ІІІ та ІVетапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології та екології, надати методичні рекомендації щодо організації, проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології та екології.

У роботі семінару-наради взяв участь 21 педагог (завідуючі методичними кабінетами; методисти біології, екології; керівники методичних об’єднань учителів біології та екології).

Відкрила роботу семінару проректор з науково-педагогічної та методичної роботи КЗ Сумський ОІППО, к.пед.н., доцент Удовиченко І.В., виступивши з доповіддю «Всеукраїнські учнівські олімпіади 2015-2016 навчального року: у цифрах і коментарях».

У ході семінару піднімались актуальні питання, які стосувались специфіки організації та проведення олімпіади з біології та екології:

  • «Аналіз участі школярів Сумської області у ІІІ та ІV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології та екології у 2015-2016 н.р. Методичні рекомендації та завдання з підготовки школярів до участі в ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології та екології у 2016-2017 навчальному році» (Голубенко Т.С., методист з біології, екології, природознавства та основ здоров'я КЗ СОІППО);

  • «Особливості проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології та екології» (Успенська В.М., доцент кафедри методики дошкільної та шкільної освіти КЗ СОІППО, к.пед.н.);

  • «Науково-дослідна діяльність учнів та підготовка проектів» (Панченко С.М., старший науковий співробітник Деснянсько-Старогутського національного парку, доцент, к.біол.н., член журі ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології);

  • «Система успішної підготовки учнів до олімпіад з біології та екології» (Говорун О. В., доцент кафедри зоології Сумського державного педагогічного університету ім.  А.С.Макаренка, к.біол.н., член журі ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології).

Під час підбиття підсумків семінару-наради учасники отримали методичні рекомендації.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO