Міжнародна природознавча гра «Геліантус» – 2016

na golovnuВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, з метою організації та проведення І Міжнародної природознавчої гри «Геліантус – 2016», для районних (міських) кординаторів 6 жовтня 2016 року на базі Сумського ОІППО був проведений постійнодіючий інструктивно-методичний семінар.

На заході були присутні 15 районних та міських координаторів гри «Геліантус».

Відкрила роботу семінару Голубенко Т.С., методист природознавства, біології та екології Сумського ОІППО.

Учасники семінару розглянули широке коло питань, пов’язаних з висвітленням основних завдань, організації, умов, строків та порядку проведення гри «Геліантус», якарозроблена Творчим об’єднанням «Соняшник»з метою формування в учнів цілісного уявлення про природу та наукового світогляду на основі знань з фізики, хімії, біології, географії; зацікавленості природними явищами.

Динаміку участі загальноосвітніх навчальних закладів, учнів Сумської області у Міжнародній природознавчій грі «Геліантус» за роками (у цифрах та коментарях) розкрито у доповіді Каленик О.В., методиста по роботі з обдарованою учнівською молоддю Сумського ОІППО.

Особливості розвитку навичок критичного мислення учнів, шляхом розв’язування завдань гри «Геліантус» висвітлено у виступі Голубенко Т.С.

Учасники семінару переглянули відеопрезентацію «Аналіз завдань Міжнародної природознавчої гри «Геліантус» 2015» Шаламова Р.В., провідного спеціаліста відділу стратегії розвитку та вдосконалення системи педагогічних вимірювань Українського центру оцінювання якості освіти, к.біол.н., заслуженого вчителя України, голови методичної комісії Міжнародної природознавчої гри «Геліантус»,керівника біологічної секції.

Педагоги області брали участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності для вчителів природничих предметів «Геліантус-учитель» – 2015, який також є одним з проектів творчого об’єднання «Соняшник». Інформація про результати конкурсу розміщена у листі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти від 03.10.2016 № 623 «Про підсумки проведення ІІ конкурсу «Геліантус-учитель» та проведення конкурсу «Геліантус-учитель» у 2017 р.».

Відеопрезентації Шаламова Р.В. та Голубенко Т.С. розміщено на сайті Сумського ОІППО http://www.soippo.edu.ua/ у розділі Мобільна сторінка методиста → Учителю біології → Методична робота з педагогами.

Інформація про всі проекти творчого об’єднання «Соняшник», умови проведення гри «Геліантус», завдання попередніх років та результати гри висвітлено в мережі Інтернет на сайті http://helianthus.com.ua/.

За результатами роботи семінару усі учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO