СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ «Play Away Play Everywhere – Грай в гостях, грай всюди»

на головну res7 жовтня 2016 року на базі футбольного центру «Барса» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб, дітей учасників АТО, дітей-сиріт, які мають здібності до футболу, вперше пройшов футбольний соціальний дитячий фестиваль «Грай в гостях, грай всюди». У роботі фестивалю взяла участь Гавриленко С.О., методист навчально-методичного центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Проект соціальної відповідальності «PlayAwayPlayEverywhere – Грай в гостях, грай всюди», що реалізується Дитячим фондом УЄФА, Федерацією футболу України, спрямовано на соціальну інтеграцію дітей-переселенців через футбол, заохочення дітей до здорового способу життя та заняття спортом, залучення громадськості та місцевих громад до спільної допомоги та вирішення проблем дітей-переселенців.

Спортивне дійство відбулось на центральному стадіоні, поле якого було поділено на 12 секторів. Кількагодинне дійство перетворилося для 108 дітей у віці від 6 до 15 років на величезний майстер-клас, у якому майстерність дітворі демонстрували тренери-волонтери.

За допомогою працівників психологічної служби, дітям було подаровано позитивні емоції, що сприяли формуванню командного духу, дружніх стосунків, активної взаємодії всіх учасників фестивалю. Отримано унікальний досвід психологічної роботи з дітьми у новому форматі – спортивного свята.

Захід завершився врученням кожному учаснику спортивної атрибутики тазапрошенням на спортивні турніри, екскурсії до футбольних музеїв, автограф-сесії з відомими футболістами, які зможуть своїм прикладом мотивувати дітей та заохотити до занять спортом.

Радісні обличчя дітей – чудове свідчення того, що такі заходи здатні об’єднати наше суспільство, незалежно від того звідки ми родом – з Донецька, Львова, Києва, Луганська…

IMG 20161007 103204 res

IMG 20161007 112524 res

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO