Актуальні питання організації шкільної хімічної освіти (обласний вебінар для вчителів хімії)

MetodSOIPPO06 вересня 2016 року, відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, відбувся обласний вебінар для вчителів хімії Сумської області за темою «Пріоритетні напрями викладання хімії в 8-х класах, відповідно до Державного стандарту повної і загальної середньої освіти». Ініціатором заходу була Метейко А.В., методист хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Під час проведення вебінару, Метейко А.В. звернула увагу учасників на нормативні документи, щодо викладання хімії в 2016-2017 н.р., особливості оновленої програми з хімії, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 29.05.2015 № 585. Також було розглянуто питання щодо використання навчально-методичної літератури (відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 17.08.2016 № 1/9-434 «Про перелік навчальної літератури, що має відповідний гриф МОНУ, для використання в ЗНЗ у 2016-2017 н.р.»), проаналізовано результати участі учнів Сумської області у зовнішньому незалежному оцінюванні 2016 року з хімії (презентація додається).

Виступ Коростіль Л.А., доцента кафедри дошкільної та шкільної освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., був націлений на розгляд питання щодо впровадження компетентнісного підходу під час викладання хімії. Доповідач розглянула сутність понять «компетентність» і «компетенція», шляхи впровадження компетентнісного підходу на різних етапах уроку (ключові, предметні компетентності), особливості оцінювання компетентнісного рівня учнів (презентація додається).

Для організації зворотного зв’язку було відкрито чат, за допомогою якого вчителі мали можливість поставити запитання і поспілкуватись з виступаючими та учасниками вебінару за темою заходу.

Повну інформацію можна отримати, переглянувши відеозапис вебінару за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=Fz0BkWOkbqg

Проведений вебінар об’єднав понад 100 зацікавлених осіб. Такий формат обласних заходів є ефективним та зручним, бо надає можливість кожному педагогу області отримати своєчасно потрібну інформації, почути про актуальні тенденції розвитку сучасної хімічної освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO