Формування підприємливості й ініціативності на уроках фізики

скачанные файлыВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 12 травня 2016 року на базі Сумського ОІППО відбулося друге засідання обласної дидактико-методичної студії «Формування підприємливості й ініціативності на уроках фізики». Студія (у формі «круглого столу») проведена в рамках реалізації польсько-українського проекту «Шкільна академія підприємництва 3», який спрямований на підвищення рівня освіти та професійної кваліфікації вчителів шляхом запровадження елементів підприємницької освіти у школі.

Мета заходу – обмін досвідом учителів з упровадження інтегрованих уроків з підприємницьким тлом.

На заході були присутні вчителі фізики Білопільського, Великописарівського, Глухівського, Краснопільського, Лебединського, Недригайлівського, Тростянецького районів та міст Конотоп, Лебедин, Суми, у загальній кількості 10 осіб.

Під керівництвом методиста фізики та астрономії Сумського ОІППО Карпуші В.М. учасники студії презентували розроблені уроки фізики з підприємницьким тлом для 7-го та 8-го класів, оцінили доцільність та ефективність використання методів та прийомів, які сприяють формуванню в учнів рис підприємливої та ініціативної особистості.

За результатами роботи учасникам надані рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO