Міжнародна практична конференція «Сучасна сім'я. Профілактика ризикованої поведінки»

на головну res27-28 квітня 2016 року, за ініціативи Українського фонду «Благополуччя дітей», у партнерстві з Київським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, у м. Київ відбулась Міжнародна практична конференція «Сучасна сім'я. Профілактика ризикованої поведінки» за участю Давидової Ю.І. – методиста з організаційно-виховної та гурткової роботи навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Каленик О.В. – методиста по роботі з обдарованою учнівською молоддю навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Конференція була присвячена питанням удосконалення системи роботи з дітьми та батьками засобами впровадження профілактичних заходів, зорієнтованих на посилення потенціалу сім'ї у формуванні навичок безпечної поведінки.

Розпочалась конференція словами привітання від організаторів та почесних гостей. Кулеба М., уповноважений Президента України з прав дитини виступив з доповіддю «Дитина, сім'я, держава: точки дотику». Павловський А., тренер, психолог, психотерапевт, член Європейської асоціації короткострокової терапії ЕВТА (Латвія) ознайомив з профілактичною роботою в освітніх установах: визначення, класифікація, принципи профілактичної роботи. Шеламкова А., психолог Українського фонду «Благополуччя дітей» провела тренінг «Без ляпасу: як з любов’ю та повагою визначити для дитини кордони». Гулак І., Дрізо В., представники Подільського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді розповіли про мінімізацію травматизації дітей в процесі та після розлучення батьків. Петрановська Л. Джеймс Хілл, консультативний психолог США провів тренінг «Особливості підтримки дітей і їх сімей в ситуації домашнього насильства». 

У фокусі роботи конференції були висвітлені профілактичні програми, що впроваджуються в умовах навчальних закладів та під час безпосередньої роботи з сім'єю силами фахівців соціальної сфери і представників громадських організацій.

За результатами учасники конференції отримали тематичні методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO