ФІНАНСОВА ОСВІТА – З ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ

на головну resВідповідно до плану заходів з питань упровадження соціальної та фінансової освіти дітей дошкільного віку, затверджених Міністерством освіти і науки України на 2016-2018 рік, 1 березня 2016 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, у рамках інструктивно-методичної наради, відбулося навчання педагогів, які опікуються дошкільною освітою Сумщини, за освітнім проектом «Афлатот» – «Соціальна і фінансова освіта дітей дошкільного віку».

Захід відкрила: Ганжа Н.П., провідний спеціаліст Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Проводила захід Міщенко Л.Б., методист дошкільного виховання навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Участь у засіданні взяли понад 14 педагогів: методисти районних (міських) методичних кабінетів; керівники, вихователі-методисти, вихователі дошкільних навчальних закладів, які беруть участь в упровадженні освітнього проекту «Афлатот» у дошкільних навчальних закладах Сумської області.

У ході роботи учасники мали можливість ознайомитись з концепцією освітнього проекту «Афлатот», його метою, завданнями, принципами та структурою. Учасників ознайомили з методикою організації та проведення занять за проектом «Афлатот». Захід проводився з використанням активних, інтерактивних форм методичної роботи. Кожен учасник апробував проведення заняття за проектом.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO