Нарада-інструктаж з питань особливостей підготовки педагогічних працівників, які будуть залучені для роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році

na golovnu resВідповідно до Порядку залучення педагогічних, наукових, науково-педагогічних працівників та інших фахівців до проведення зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 15.04.2015 № 222, Календарного плану підготовки та проведення у 2016 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 15.11.2015 № 1143, Плану спільних дій Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти та Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 20.11.2015 року, на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 1 березня 2016 року, за участю Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, відбулась нарада-інструктаж з питань особливостей підготовки педагогічних працівників, які будуть залучені для роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році.

Від Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти на нараді була присутня Ханікова В.О., методист навчально-методичного відділу, куратор Сумської області з питань зовнішнього незалежного оцінювання; від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи, працівники навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання (Сагалаєва Н.В., завідувач; Остапенко О.І, Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Курган О.В., Нежинцева Л.П., методисти; Максименко Т.В., Самойлова Т.В., Чернушенко А.М., фахівці відділу); відповідальні за пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (або помічники відповідальних) з вищих навчальних закладів та професійно-технічних навчальних закладів, що будуть здійснювати підготовку працівників, які залучатимуться для роботи на пунктах проведення ЗНО; відповідальні за зовнішнє незалежне оцінювання з мм. Глухів, Конотоп, Охтирка, Ромни, Суми, Шостка, Сумського району. У нараді взяли участь 40 осіб.

З вітальним словом до учасників наради звернулась Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Ханікова В.О., куратор Сумської області з питань зовнішнього незалежного оцінювання, здійснила навчання осіб, які залучатимуться для роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання, – відповідальних (або помічників відповідальних) за пункти проведення ЗНО та осіб, залучених до підготовки старших інструкторів (працівників навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання, відповідальних за ЗНО з мм. Глухів, Конотоп, Охтирка, Ромни, Суми, Шостка, Сумського району). Учасникам наради був продемонстрований навчальний фільм.

Після проведення навчання, особи, які залучатимуться для роботи на пунктах проведення ЗНО, пройшли тестування та отримали сертифікат.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO