ЩОДЕННИК КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2016». ДЕНЬ ТРЕТІЙ.

 головну resТретій день конкурсу складається лише з одного, проте складного й важливого випробування – «Захист навчального проекту». За словами конкурсантів, навіть ночі іноді замало, щоб вкласти усі свої знання та вміння в один освітній продукт таким чином, щоби максимально розкрити свій потенціал та педагогічні вміння.

Тему проекту учасникам оголосили члени журі 2 лютого і на підготовку усі мали однакову кількість часу за однакових технічних умов. Оцінюючі проект, журі звертало увагу на: змістовність, науковість, структурну цілісність, практичну та теоретичну значущість проекту, його оформлення тощо. Журі конкурсу оцінювало проект у 20 балів.

Відомості конкурсного змагання, у розрізі кожної номінації, додаються.

Другу половину дня учасники витратять на ознайомлення із начально-матеріальною базою школи, де відбуватиметься наступне змагання. Також дізнаються тему уроку. У останній конкурсний день – 4 лютого, відбудеться найскладніше, за словами конкурсантів, змагання – проведення та самоаналіз уроку, яке оцінюватиметься найбільшою кількістю балів (65 балів – за урок, 15 балів – за самоаналіз, відповідно 80 балів у сумі).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO