ЩОДЕННИК КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2016». ДЕНЬ ДРУГИЙ.

 головну resДругий день випробувань розпочався з майстер-класів. У кожній номінації, звісно, специфіка проведення цього змагання була своєю, проте одноголосні журі були у тому, що учасники конкурсу виявили дружелюбність та взаємоповагу по відношенню до конкурентів.

Учителі математики-конкурсанти зуміли так подати точну науку, що і у професорів викликали неабиякий інтерес! І орігамі, і математична магія, яка дозволяє вгадувати число після низки математичних операцій, і особистісно зорієнтований підхід, і робота в групах – малий перелік справжніх учительських див, які продемонстрували конкурсанти. Журі цієї номінації відмітило, що всі вчителі володіють не лише математичними знаннями, а й тонким психологічним підходом, що дозволяє правильно мотивувати й отримати стійку зацікавленість аудиторії слухачів.

У історичній царині учасники демонстрували досвід роботи за визначеною тематикою, активно залучали членів журі та конкурентів до розв’язання історичних завдань, з використанням SWOT-аналізу, методу скрайбінгу, а також до участі в імпровізованій інтерактивній олімпіаді з історії.

У номінації «Захист Вітчизни» члени журі, окрім участі у стройовій підготовці, мали змогу розбирати макет автомату, а також бути учасниками інтеративного конкурсу по створенню віртуального образу сучасного патріота України.

Учителі англійської мови вже самою підготовкою до конкурсу вразили присутніх – яскравий роздатковий матеріал та неймовірно позитивний настрій, який, у поєднанні з відео фрагментами та аудіо записами, створили атмосферу взаємної підтримки і вболівання один за одного.

У другій половині конкурсного дня учасники змагалися у випробуванні «ІКТ грамотність». Відомості двох конкурсних змагань, у розрізі кожної номінації, додаються.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO