Команди юних фізиків змагаються за звання найсильнішої!

на головну result20 листопада в актовій залі Сумського хіміко-технологічного центру професійно-технічної освіти відбулося урочисте відкриття фінального етапу XXIV Всеукраїнського турніру юних фізиків.

Юні фізики на турнір збираються в Сумах уперше, хоча хіміко-технологійчний центр минулого року забезпечував проведення ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

З вітальним словом до учасників, керівників команд, членів журі звернулась О.І. Попова, директор Департаменту освіти і науки Сумської ОДА. Олена Іванівна зазначила, що турнір розпочинається на передодні Дня гідності і Свободи, і така широка географія учасників підтверджує той факт, що Україна – справді єдина країна, і сила нації – саме у її єдності.

До Сум у складі 13 команд з усієї України прибув 81 учасник (з керівниками). Оцінюють знання юних фізиків 36 членів журі. У ході роботи турніру команди три дні змагатимуться в фізичних відбіркових боях. 24 листопада відбудеться фінальний бій, команда-переможець буде оголошена 25 листопада в день закриття турніру.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO