Вивчаємо прикладну економіку та основи підприємницької діяльності на курсах підвищення кваліфікації вчителів

на головну resultВивчення теорії економіки, методики викладання предмету, поєднане з ознайомленням з технологічними процесами діючих вітчизняних підприємств, дозволяє сучасному вчителю географії та економіки на уроках і в позаурочній діяльності навчати учнів азам прикладної економіки. Саме цьому сприяли курси підвищення кваліфікації вчителів географії, економіки в Сумському ОІППО, що відбулися в період з 05.10 по 13.11.2015 та були насичені різними формами роботи, серед яких екскурсії діючими промисловими підприємствами міста Суми, організовані Удовиченко І.В. (проректор з науково-педагогічної роботи СОІППО, к.пед.н., доцент) та П′ятаченко Ю.В. (старший викладач кафедри педагогіки та інноваційних технологій СОІППО, координатор краєзнавчих проектів центру соціально-гуманітарного розвитку «Рідний край» Сумської обласної громадської організації).

Слухачі курсів учителі ЗНЗ, викладачі ДПТНЗ та ВНЗ І-ІІ р.а. (куратор – Удовиченко І.В.) не лише ознайомилися зі специфікою роботи одного з підприємств молочної галузі Сумської області діяльністю філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» (неодноразовий переможець конкурсу «100 кращих товарів України»), а й взяли участь у дегустації виробленої смачної продукції. Окрім того, педагоги вивчили технологічний процес від надходження сировини, переробки молока – до виходу готової молочної продукції (сир, сметана, молоко, кефір, йогурт) під торговою маркою «Добряна», дізнавшись, що виробничі потужності підприємства дозволяють переробляти до 200 т. молочної сировини та виробляти близько 100 т. цільномолочної продукції за добу, зокрема термостатним способом.

Педагоги одностайні в думці – розповідати учням про побачене вчителем власними очима набагато продуктивніше, аніж виголошувати не апробовані на собі книжні тези.

Безцінним скарбом є пам′ять про минуле, втілена в ґрунтовні розповіді, якими охоче поділився з педагогами П′ятаченко Ю.В., провівши екскурсію через усе місто (від ул. Р-Корсакова – до вул. Баумана), за що Юрію Васильовичу вкотре вдячні куратор та вчителі географії, захоплені залюбленістю рідним краєм, обізнаністю викладача-краєзнавця.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO