Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти продовжує роботу в польсько-українському проекті «Шкільна Академія Підприємництва»

на головну resultНа базі Сумського ОІППО 27-29.10.2015 р. відбулося навчання 17 методистів та викладачів-консультантів інституту за програмою третього етапу проекту «Шкільна Академія Підприємництва».

Навчання забезпечувала команда лідерів проекту з Полтавського ОІППО (Кирилюк М.В., проректор з науково-методичної роботи; Шкоденко Л.А., методист з географії та економіки) та Сумського ОІППО (Троіцька М.Є., старший викладач кафедри психології; Попов В.Д., методист з географії та економіки).

Словами вітання Удовиченко І.В., проректора з науково-методичної роботи Сумського ОІППО, кандидата педагогічних наук, доцента, було розпочато роботу семінару. У процесі навчання учасники заходу ознайомились з матеріалами презентацій «Ключові компетентності особистості», «Як вчити цікаво та ефективно», «Методика викладання», посібника «Уроки з підприємницьким тлом». Значна частина часу була присвячена аналізу засобів, що формують підприємницьке тло уроку. Результативним стало обговорення учасниками відмінностей традиційного уроку та уроку, спрямованого на розвиток ключових компетентностей учнів.

Учасники навчання вправлялись у формуванні власних компетентностей у сфері підприємливості та ініціативності, використанні методів та технік, що забезпечили б такий розвиток у школярів.

Завершився семінар плануванням навчання вчителів з різних предметів, які будуть продовжувати реалізацію завдань проекту в безпосередній роботі з учнями. У дарунок від організаторів проекту учасники навчання отримали посібники «Уроки з підприємницьким тлом», записники, набори ручок та флеш-накопичувачі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO