Нарада з питань запровадження інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами

на головнуНа виконання протокольного доручення обласної координаційної ради з вирішення питань осіб з обмеженими фізичними можливостями від 26.03.2015 у методичному кабінеті Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації 12.05.2015 відбулася нарада щодо запровадження інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Нараду відкрила директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації О.І. Попова, яка наголосила на важливості забезпечення права дітей з психофізичними особливостями на якісну освіту. Окрім того, на нараді, яка відбувалася за участі громадських організації «Наші родини» (дітей-інвалідів та молоді з функціональними обмеженнями) та громадської організації, що об’єднує батьків онкохворих дітей, з доповідями виступили представники інших профільних Департаментів та Управлінь. Зокрема, про медичне забезпечення дітей з особливими потребами розповіла головний педіатр управління охорони здоров'я Сумської обласної державної адміністрації Н.М. Спічакова; питання надання реабілітаційних послуг таким дітям висвітлила заступник директора – начальник управління з питань соціальних виплат та соціального обслуговування населення Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Л.П. Мусіяка та інші.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у нараді взяли участь доцент кафедри андрагогіки та корекційної освіти, кандидат педагогічних наук Л.О. Прядко та методист з інклюзивного навчання О.О. Фурман, які у своїх доповідях зупинилися на науково- та навчально-методичному супроводі інклюзивної освіти.

Усі присутні мали змогу задавати питання та брати участь в обговоренні.

Фото1057 Фото1060

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO